Foios Fun Fest, el primer festival d’oci educatiu juvenil

El municipi de Foios es prepara per a viure un cap de setmana intens en el qual la cultura i el medi ambient seran un dels principals protagonistes. La primera edició del festival d’oci educatiu juvenil Foios Fun Fest se celebrarà els dies 28 i 29 de setembre amb activitats pensades tant per als més menuts, com per als joves.

Així, el dissabte, 28 de setembre, la programació del Foios Fun Fest 2019 arrancarà, a les 10.00 hores, amb el Teatre Musical ‘El Rei del Vent’ a la Casa de la Cultura on, més tard, a les 12.30 hores, la música arribarà de la mà del quartet ‘Púrpura Pansa’, que amenitzarà als més joves amb el concert ‘Sax Travel’. A la vesprada, les activitats continuaran en L’Albereda amb jocs gegants a les 17.00 hores, i una globotà, que començarà a les set de la vesprada.

El diumenge, 29 de setembre, els veïns i veïnes de Foios podran gaudir d’un Escape Room diferent. Com ha explicat el regidor de Joventut, Paco Serrano, «no és un escape room a l’ús perquè està a l’aire lliure. A més, els diferents equips necessitaran l’ajuda dels altres per a poder resoldre l’enigma». Per tant, ha afegit, «hi haurà competició, però també serà essencial la cooperació entre tots els participants».

El Escape Room, sota el nom de ‘Projecte C, lluitem contra el canvi climàtic’, tindrà lloc de 9.00 a 20.00 h en L’Albereda. Els participants hauran de ser majors de 12 anys i formar equips de 3 i 8 persones.

L’objectiu d’aquesta primera edició del Foios Fun Fest és, d’una banda, fomentar el treball en equip, però també, com ha assenyalat Paco Serrano, «acostar la cultura a tota la ciutadania perquè tots tinguen les mateixes oportunitats de gaudir d’aquest tipus d’oci». Per això, totes les entrades de les diferents activitats seran completament gratuïtes.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *