Foios inaugura l’exposició del V Certamen de Pintura

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Foios, amb la col·laboració de Cercle d’Art Foios, inaugura aquest divendres, 2 de desembre, l’exposició del V Certamen de Pintura, que es podrà visitar fins al 16 de desembre a la sala d’exposicions Fernando Barrachina.

 

Durant la inauguració, es farà lliurament del premi de 3.000 euros a l’obra guanyadora ‘Building Glitch’ corresponent a l’artista Emilio Cardenas. A més, es faran dues mencions d’honor a les obres ‘El patio de mi recreo: historia de un confinamiento’ de Daniel Nuñez i ‘Una cierta confusión’ de Francisco Vila.

 

El regidor de Cultura, Juanjo Civera, ha destacat «el motor cultural que suposa per a Foios acollir un certamen d’aquesta envergadura que, en la seua cinquena edició, ja està més que consolidat». Així mateix, ha assenyalat que «el Certamen de Pintura no només posiciona a Foios en el mapa cultural autonòmic i estatal, sinó que, a més, s’ha convertit en un punt de trobada per a la cultura de la més elevada qualitat».

 

En l’edició d’aquest 2022, s’ha presentat més de 40 obres, de les quals 20 han sigut seleccionades pel jurat per a conformar aquesta exposició que es podrà visitar en el següent horari: de dilluns a divendres, de 18.00 a 20.00 hores, i dissabtes, diumenges i festius de 12.00 a 14.00 hores. A més, es poden concertar visites guiades reservant-les en el correu cultura@foios.es.