Foios instal·la un tercer desfibril·lador en la Plaça del Poble

En l´últim plenari, l’Ajuntament de Foios ha felicitat dos agents de la Policia Local per la seua actuació davant una urgència sanitària a un veí, en que es va utilitzar el desfibril•lador incorporat al cotxe patrulla.

En els últims temps, han sigut diverses les ocasions en què la Policia Local ha hagut d’utilitzar el desfibril•lador en episodis cardíacs greus, actuació que, de vegades, ha permés salvar la vida del veí. Conscients d’esta importància i seguint les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i la Federació Mundial del Cor pel que fa a les mesures de prevenció de malalties cardiovasculars, s’ha instal·lat un tercer desfibril·lador en la Plaça del Poble, al costat de la porta principal de l’Ajuntament, que augmenta la dotació ja existent fins ara al cotxe patrulla i al poliesportiu.

La plantilla de policia, i el diferent personal del poliesportiu ja compten amb formació específica d’ús del desfibril·lador i de primers auxilis, formació que s’anirà ampliant a la resta de treballadors municipals i a la població en general interessada, d’esta manera serà possible oferir l’assistència d’urgència necessària a l’afectat en els primers instants d’un episodi cardíac, fins l’arribada dels serveis mèdics d’emergència. Amb esta tercera adquisició, explica l’alcalde Sergi Ruiz, “dotant els espais públics amb este tipus de dispositius, i formant el nostre personal i a la població en general en el seu ús, Foios es manté a l’avantguarda dels municipis cardioprotegits”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *