Foios instal·la una carpa al Centre de Salut per a la realització de proves PCR

La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Foios ha instal·lat una carpa al pati del Centre de Salut per a permetre que el personal d’infermeria dispose d’un espai adequat per a realitzar les proves PCR i que els pacients no hagen d’estar a la intempèrie.

Al llarg dels mesos d’estiu, el Centre de Salut va posar en marxa dos circuits per als pacients, un per als que no pateixen Covid i altre per a persones susceptibles de patir-la. Amb la col·locació d’aquesta carpa, els pacients amb possibilitats de ser sofrir Covid no hauran d’entrar dintre del Centre, amb el que s’evita en contacte estret amb la resta de pacients.

Paco Serrano, regidor de salut, ha assenyalat que «amb l’arribada de l’hivern, la climatologia canvia, vénen mesos de fred i pluja, i la carpa permetrà continuar separant als pacients amb dos circuits ben diferenciats i fer les proves PCR a cobert». Serrano ha afegit que «aquesta mesura va ser aprovada en l’anterior mesa de participació de la Xarxa Salut de Foios, i ha tingut una inversió de 2.375 euros».