Foios organitza la primera Fira de la Salut

L’Ajuntament de Foios ha organitzat la primera Fira de la Salut amb tallers de nutrició, dermatologia, primers auxilis, educació sexual, odontologia, fisioteràpia, a més de demostracions esportives, expressió artística i un gran sorteig amb molts premis en joc. Aquest esdeveniment se celebrarà dissabte que ve, 4 de juny, de 17.30 a 21.00 h, al parc de l’Albereda.

 

Com ha explicat el regidor de Salut i Consum, Paco Serrano, «amb aquesta iniciativa volem posar en valor la importància de la salut i la prevenció, acostant a la ciutadania eines que els puguen ajudar en el seu dia a dia. Per això, hem comptat amb la participació de diferents entitats».

 

Així, a més de la Fira de la Salut, s’han organitzat diferents tallers que tindrà lloc a la Casa de la Cultura, el dissabte 4 de juny. Aquests són: Taller de prevenció de dolor d’esquena a través de l’exercici terapèutic, impartit per clínica CAPE, a les 12.00 h; Taller ‘Protegeix-te del sol: claus per a una correcta fotoprotecció’, a càrrec de la farmàcia María José Carceller, a les 18.00 h; i el taller de nutrició ‘Gaudeix menjant i no patint’, impartit per la Policlínica Estación, a les 19.30 h.

 

Per a assistir als tallers, serà necessari inscriure’s a través dels enllaços disponibles a la web de l’Ajuntament de Foios.

 

Finalment, del 4 al 10 de juny, la Sala d’Exposicions Fernando Barrachina acollirà l’exposició de fotos sobre la COVID-19 ‘Sanitaris en acció’, que es podrà visitar de dilluns a divendres de 17.00 a 19.30 h i dissabte i diumenge de 9.30 a 13.30 h i de 17.30 a 21.00 h.