Foios prepara activitats extraescolars gratuïtes per a l’alumnat del municipi

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Foios ha presentat la nova oferta d’activitats extraescolars gratuïtes per als i les alumnes del municipi. Aquest projecte educatiu-esportiu es portarà a terme gràcies als 14.800 euros que l’àrea ha rebut com a subvenció des de la Conselleria d’Educació.

S’ofereixen dues activitats segons el cicle educatiu que s’estiga cursant: taller de teatre ‘Expressa’t’ per a l’alumnat de primària i reforç educatiu per al de secundària.

Juan José Civera, regidor d’educació, ha assenyalat que «gràcies a aquesta subvenció de la Conselleria d’Educació, podem oferir un complement educatiu a l’alumnat de Foios fora del col·legi o institut». D’una banda «volem reforçar els aspectes necessaris del contingut de les assignatures i orientar als i les joves de secundària en l’elaboració de deures i tasques», per l’altra, amb «el taller de teatre, busquem desenvolupar l’expressió oral i corporal dels xiquets i xiquetes, a més d’estimular la imaginació i la memòria, afavorir la integració grupal o potenciar les relacions socials».

El termini d’inscripció per a les activitats està ja obert i totes les persones interessades poden fer ja la seua sol·licitud a través del formulari habilitat per a cadascuna al web municipal www.foios.es fins a l’1 de desembre.