Foios visibilitza el treball de dones emprenedores en una nova edició de ‘Dones i Comerç’

De l’1 al 8 de març, es posarà el focus en diferents veïnes de Foios que són clau per al comerç local

 

Arranca una nova edició de la campanya ‘Dones i Comerç’, una iniciativa que, cada any, és molt ben rebuda per part de la ciutadania, i que té com a objectiu visibilitzar el treball de dones emprenedores de la localitat. Les Regidories d’Igualtat i Comerç de l’Ajuntament del Foios s’han tornat a unir, amb motiu de la commemoració del 8M, Dia Internacional de la Dona, per a continuar posant el focus en dones que dinamitzen el comerç local.

En aquesta edició, algunes de les dones protagonistes seran Ana Montalt, de la clínica Cape, que ressalta que «ser dona i empresària requereix molta constància i treball, que s’ha de compaginar amb la vida personal i familiar»; Rosa Palau, d’Herbassana Ecotendes, que destaca que «les dones som palanca i motor de canvi, progrés i igualtat, també en el comerç»; o María Sánchez, de Lencería Solo para mi, que posa en valor la força i l’ímpetu de les dones «per a aconseguir qualsevol repte que ens proposem».

Però no seran les úniques dones que formaran part de la campanya ‘Dones i Comerç’. Cada dia, fins al 8 de març, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Foios s’anirà revelant a una dona treballadora que forma part del teixit econòmic del municipi.

Tant el regidor de Comerç, Juanjo Civera, com la regidora d’Igualtat, Mónica Chirivella han volgut posar de manifest la importància d’aquesta campanya que «busca reconéixer el treball de totes les dones comerciants de Foios que, dia a dia, treballen per a tirar avant els seus negocis i que són una part fonamental de la nostra economia local».