Fundació Horta Sud i Mancomunitat promocionaran l’associacionisme

La Mancomunitat i la Fundació Horta Sud han signat un conveni marc per al «foment i la realització de programes que consoliden i vertebren la xarxa associativa de l’Horta Sud». L’acord tindrà vigència fins a l’any 2019 i cada any es dotarà pressupostàriament segons les activitats que es realitzen.

L’acord també pretén col·laborar en el finançament del Centre de Recursos Associatius que la Fundació posseeix, així com promoure l’associacionisme i augmentar la taxa de participació col·lectiva entre els habitants de l’Horta Sud.

L’any actual l’acord arreplega la col·laboració de l’entitat comarcal en la Campanya de Promoció de l’Associacionisme que ha comptat amb la col·laboració de l’il·lustrador valencià Paco Roca.

El president de la Mancomunitat, Carlos Fernández Bielsa, ha manifestat el seu convenciment que «l’associacionisme és el motor de la participació ciutadana; i és precisament la ciutadania qui ha de definir el futur de la comarca i les línies estratègiques del seu disseny». «Per este motiu -ha afegit- és fonamental promoure, amb la col·laboració d’entitats amb tanta tradició com la Fundació, el teixit associatiu».

Per la seua banda, el president de la Fundació Horta Sud, Alfred Domínguez, ha assegurat que l’organisme defensa que «una ciutadania compromesa millora sens dubte la qualitat democràtica» i és en este aspecte «on la col·laboració de la Mancomunitat és important: a millorar i articular eixe compromís».

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *