Garri Campanillo presenta el seu nou disc a Rafelbunyol, el seu poble natal

El cantautor valencià Garri Campanillo presenta aquest divendres, 30 de setembre, en l’Auditori de Rafelbunyol, el seu poble natal, el seu últim disc “Saliva Canalla”. Un disc que, encara que ja va vore la llum a la finals de 2015 en format cd, no ha sigut presentat formalment fins ara quan ha estat disponible, un format amb el qual l’autor s’identifica molt més per considerar-se “un autor de col·leccionista”.

Aquest tercer treball del cantautor compta amb la música i interpretació del propi Garri Campanillo donant vida als poemes d’Ismael Carretero, actor i poeta també de Rafelbunyol. Unes lletres amb les quals l’artista s’identifica plenament “són les cançons de la meua vida escrites amb el seu puny i lletra” afirma Garri.

Unes cançons que parlen de la quotidianitat, d’històries pròpies i sentiments individuals, i alhora amb un fort vincle al poble i a la cultura des d’on s’expliquen. Unes cançons que no tenen la pretensió de crear una pròpia identitat, sinó que es recolzen en aquesta per a fer-nos arribar les vivències més universals de la València més canalla.

El concert, que donarà començament a les 20:30 hores, s’iniciarà en clau intimista amb la veu mediterrània de Garri i el suport únic de la seua guitarra, al que a poc a poc se sumarà l’acompanyament del guitarrista Josep Vicent Tallada, Samuel Iborra a l’acordió, harmònica i percussió i Eduardo Andreo en l’oboè i el baix.

No obstant això, aquest no serà l’únic concert que acollirà l’Auditori Rafelbunyol aquest cap de setmana. El dissabte, la música canvia de terç, substituint la música més arrelada i intimista per la modernitat i geni compositiu de la música contemporània amb un nou concert del “Projecte Rafel Festival”.

El tercer concert de la V edició d’aquest festival de música contemporània, titulat Sombras y Silencio, que combina música electrònica i dansa, tindrà lloc a les 20:30 hores.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *