Global Omnium donarà a Caritas un euro per cada llar, local o comerç de Rafelbunyol que es passe a la factura electrònica

L’Ajuntament de Rafelbunyol i Global Omnium, han signat hui un protocol, junt amb Cáritas Rafelbunyol per a donar 1 € a l’entitat per cada usuari o usuària que es passe a la factura electrònica.

Aquesta campanya té com un doble objectiu: per una banda mediambiental amb l’abandonament de la factura de paper, per a reduir el consum de matèries primeres, d’energia, de residus i evitar emissions de CO2 i per altra solidària amb les famílies més vulnerables del municipi.

L’alcalde de Rafelbunyol, Fran López ha indicat que «es tracta d’acord respectuós amb el medi ambient i profundament social. Tant el consistori com Global Omnium i Cáritas difondrem aquest projecte per a reduir la contaminació passant a la factura digital i al mateix temps contribuir a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes que acudeixen a Cáritas».

Des de Caritas Rafelbunyol agraeixen moltíssim aquesta iniciativa, ja que «els diners recaptats es destinaran a la millora de la situació de les famílies més desfavorides del poble i servirà per a comprar productes de primera necessitat, garantint l’aliment de moltes persones».

La intenció de Global Omnium és que gran part de la seua clientela a Rafelbunyol, unes 8.000 llars, es passen a la factura electrònica. Una campanya de la qual es farà difusió massiva i s’informarà les i els clients en les cartes que reben actualment.

L’11% dels clients i les clientes de Rafelbunyol ja reben aquest tipus de factura als seus dispositius mòbils o mitjançant adreça electrònica. El repte és arribar al 50% de la clientela, el que suposaria que més de 4.000 veïns i veïnes de Rafelbunyol es passaren a aquest tipus de rebut. Una mesura que es prorrogarà durant tot aquest any 2021.