Godella celebra les assemblees temàtica i de barris

Els pròxims dimarts 2 i 9 d’abril a les 19 h, tindran lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Godella les assemblees temàtica i de barris, respectivament, per a elaborar els pressupostos participatius de 2019.

En estes dues cites es començaran a donar els primers passos per a decidir en què es gastaran enguany els 40.000€ dels pressupostos participatius del consistori. Les veïnes i veïns interessats hauran de presentar les seues propostes, bé en l’assemblea temàtica o bé en la de barris o en totes dues elles. Propostes que seran arreplegades pel consell de participació ciutadana i penjades en la web participa.godella.es per a que, per tercer any consecutiu, es voten de manera telemàtica.

La regidora de l’àrea, Tatiana Prades, ha fet una crida a la participació. «És de vital importància que totes aquelles persones que tinguen alguna idea per a millorar la vida del poble o del seu barri l’exposen en les assemblees, perquè seran els propis veïns i veïnes els que decidiran de quina manera es distribueixen els diners en base a estes propostes», ha dit.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *