Godella celebra una assemblea de la joventut

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Godella ha organitzat per a este czp de setmana una Assemblea de la Joventut, amb xerrades participatives on els joves del municipi exposaran les seues inquietuds i demandes. Hi haurà també un concert de música i una obra de teatre.

El casal jove de l’Escorxador serà l’escenari on es desenvoluparan aquestes jornades, que porten com a lema Què vol la joventut de Godella? Vosaltres teniu la paraula. L’assemblea començarà el divendres 10 de març a les 18:00 h amb el següent ordre del dia: Presentació del Consell de Joventut i presentació de la xarxa joves.net. Recursos i funcionament del Casal Jove. Memòria d’activitats del Casal Jove. Informació de les activitats per a joves que ofereix l’IVAJ. Funcionament dels Centres Juvenils de poblacions pròximes a Godella. Treball en grups per a conèixer les inquietuds i necessitats dels joves de Godella. Treball en grups per a fer propostes que interessen al col·lectiu de joves del municipi de Godella. Posada en comú i conclusions.

A les 20:30 h es celebrarà un concert de música on actuaran els següents grups: Lilith i Dionís, Herba Negra, Tesa, Contraband, i Radio Rude.

El dissabte 11 de març a les 18:00 h s’exposaran les conclusions i es clausurarà l’assemblea. Per finalitzar, a les 19:00 h, Juja Teatre oferirà l’espectacle Aparcats.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *