Godella conclou els projectes realitzats amb els pressupostos participatius

La partida dels pressupostos participatius ha permés executar cinc projectes que la pròpia ciutadania va proposar el primer trimestre del 2019. Enguany, els diners ha anat destinat, sobretot, a millores en centres educatius.

La primera proposta, adjudicada a l’empresa Sintra Aplicacions i Serveis de Pintura SL per un import de 9.050,80 euros, ha sigut la substitució del paviment en la zona de jocs del col·legi Barranquet, on s’han fet treballs de revestiment de sòls, per a eliminar el risc que presentava la zona abans de les obres per als usuaris del centre escolar.

A més, s’han transformat les jardineres en bancs en el CEIP Cervantes, per 8.000 euros.

D’altra banda, s’ha derrocat la passarel·la per als vianants situada en l’Avinguda Salzes de Campolivar. El projecte, que es va adjudicar a OMR Estudi Contemporani SL per un import de 10.072,10 euros, té la finalitat d’evitar l’acumulació de branques que puguen formar un emboce perillós que impedisca circular l’aigua del barranc en cas de pluges intenses.

Una altra de les iniciatives que va tirar avant va ser l’adquisició d’instruments musicals per al Teatre Capitoli, que va ascendir a 3.164,22 euros.

Finalment, s’han adquirit 30 tauletes per 8.439,75 euros, per a incorporar als mitjans de la biblioteca municipal i donar cobertura a les noves necessitats tecnològiques dels usuaris.

La regidora de Participació Ciutadana, Natalia Garrido, ha agraït als membres de la taula dels pressupostos participatius, del consell de participació ciutadana i a totes les persones del municipi que han fet propostes. “Hem intentat dur a terme el major nombre de projectes que van ser votats. Estem satisfets amb el treball realitzat, tant de les empreses adjudicatàries com de l’oficina tècnica”, va concloure.

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana animen a la ciutadania a presentar nous projectes als quals es destinaran els 40.000 euros amb què cada any compta aquesta partida.