Godella continua amb les tasques de desinfecció

Les brigades de neteja i desinfecció municipals, al costat de la Unitat Militar d’Emergències (UME), estan netejant i desinfectant el nucli urbà, nuclis d’habitatges i carrers de l’acabe municipal de manera periòdica i diària per a evitar els contagis davant la recent situació d’alarma sanitària declarada en el territori nacional per la pandèmia de coronavirus.

La neteja viària és d’especial importància en l’eliminació de la càrrega viral que puguen contindre les vies públiques dels municipis, i per aquesta raó l’Ajuntament de Godella està realitzant un esforç per a aplicar el procediment de neteja i desinfecció del Ministeri de Sanitat.

D’aquesta forma, les tasques de neteja i desinfecció se centren en els espais més sensibles i de major afluència com en les proximitats dels centres sanitaris, grans supermercats i centres de distribució d’aliments.

A més, s’està realitzant un escombratge humit de les vies públiques on s’eliminen els residus i la matèria orgànica per a evitar la dispersió del virus.

L’aigualeig de carrers s’està realitzant amb els camions utilitzant aigua reforçada amb detergents tensioactius d’arrossegament, específics per a la neteja viària, i els operaris realitzen la seua desinfecció amb motxilles polvoritzadores.