Godella entregarà un total de 20 cistelles agroecològiques a famílies vulnerables

L’Ajuntament de Godella, en col·laboració amb les diferents associacions i entitats locals que treballen els projectes agroecològics, entregarà un total de 20 cistelles de productes cultivats en l’horta del terme municipal a famílies vulnerables.

 

Este projecte, que sorgeix de la col·laboració entre les Regidories de Serveis Socials i d’Agricultura amb les entitats locals, busca que estes ajudes socials permeten a les famílies més necessitades comptar amb productes frescs de l’horta de Godella.

 

L’Associació Agrodinamo, l’Associació L’Agret i l’Associació Camí de l’Horta són les responsables dels diferents productes que formen les cistelles agroecològiques.

 

Eva Sanchis, responsable de les àrees de Serveis Socials i Agricultura, ha explicat la importància d’estes donacions agroecològiques: «Les cistelles, elaborades gràcies al treball de les associacions locals, serviran per a oferir productes de la nostra horta a les persones que més els necessiten».

 

«Estem molt contents de poder comptar amb la col·laboració d’Agrodinamo, L’Agret i Camí de l’Horta per a este projecte en el qual ajuntem el foment dels productes de la nostra horta amb l’ajuda a les famílies vulnerables de Godella», ha agregat Sanchis.