Godella instal•la a la biblioteca una mampara de cristall per compartimentar la zona del públic infantil

Després de la col·locació de prestatgeries i l’adquisició de nous llibres per als més menuts, la ‘bebeteca’, o espai de la biblioteca de Godella destinat al públic infantil s’ha completat amb la instal·lació d’una mampara de vidre que separarà esta zona de la resta, permetent als usuaris estudiar sense escoltar el soroll dels xiquets i xiquetes, i a estos últims gaudir de la iniciació a la lectura sense inconvenients.

Així ho ha explicat la regidora de Biblioteca, Paquita Mocholí, qui ha comentat que també s’ha canviat el paviment de tela per un de vinil adherit a terra, i una porta de vidre per accedir a este nou espai.

En total, l’obra ha costat 10.865,26 euros i permetrà que adults i xiquetes i xiquets convisquen ara en total harmonia a la biblioteca. «Volem fer de la biblioteca també un espai per a xiquetes i xiquets, però som conscients que sovint fan soroll i molesten a les persones que estan estudiant. Amb aquesta solució posem fi a esta problemàtica», ha explicat la regidora de l’àrea.

Cal recordar que la biblioteca municipal ja compta amb un espai dedicat a la iniciació a la lectura, amb llibres per a xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys. En este espai s’han habilitat taules i cadires per als més menuts, i a més s’ha ampliat la col·lecció d’estos llibres infantils.

Llibres per a sentir, mirar i descobrir, que, al mateix temps que afavoreixen el desenvolupament sensorial en la primera etapa del creixement infantil, estimulen la seua creativitat, imaginació i memòria.

Altres millores

Esta novetat es suma a les altres millores que recentment s’han realitzat a la biblioteca municipal de Godella, com l’ampliació del WiFi o l’adquisició de huit nous ordinadors, que s’ha cobert amb una partida de 4.000€ de fons propis. «Els equips que hi havia tenien més de huit anys i funcionaven molt lentament, per la qual cosa hem decidit respondre a una demanda que ve ja de fa temps», ha comentat Mocholí.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *