Godella no celebrarà les festes patronals a conseqüència de la greu situació epidemiològica

L’Ajuntament de Godella i la Comissió Local de Festes han decidit no celebrar les festes patronals durant este any 2021 a conseqüència de la greu situació epidemiològica que travessa el municipi a escasses setmanes de la seua celebració.

 

En una reunió mantinguda dimecres passat entre l’alcaldessa Teresa Bueso i els representants de la junta de la Comissió Local es va arribar a la conclusió que no és moment de posar en risc la salut de la ciutadania després de més d’un any de lluita contra la COVID-19.

 

Tots els presents van lamentar esta decisió de no celebrar festes, però es van mostrar favorables a continuar combatent la crisi sanitària des de la responsabilitat i el sentit comú com fa la ciutadania des que explotara allà pel mes de març de 2020.

 

Teresa Bueso, alcaldessa de Godella, va agrair la comprensió de totes les associacions i entitats: «Volem agrair el compromís, suport i comprensió de tots els estaments de les festes del nostre poble davant esta dolorosa decisió però que resulta imprescindible per a continuar fent front a la COVID-19».

 

«Pensàvem que seria possible organitzar festes enguany però la COVID-19 ens ha tornat a fer topar amb la realitat. El més important és cuidar la salut de tots i totes i ací és on posarem tots els nostres esforços», ha agregat Bueso.

 

Finalment, la primera edil ha anunciat que sí que es programaran diferents activitats durant el mes d’agost, on es compliran totes les mesures de seguretat i higiene marcades per les autoritats sanitàries, que ajuden a conviure amb la calor i la pandèmia.