Godella rebrà l’autobús itinerant de Labora els dies 1 i 2 de febrer

El municipi de Godella rebrà l’autobús itinerant del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) els pròxims dies 1 i 2 de febrer. Este punt mòbil estarà instal·lat al carrer Major, al costat de l’Ajuntament, en horari de 10 a 18 hores.

 

El vehicle de Labora informarà, divulgarà i assessorarà sobre els diferents serveis d’inserció laboral a la ciutadania de Godella en un servei ininterromput durant els dos dies que estarà en la localitat de l’Horta Nord.

 

El conveni signat entre Labora, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i l’Ajuntament de Godella permetrà la presència de l’autobús a Godella durant els dies 1 i 2 de febrer.

 

Guadalupe Rodríguez, regidora d’Ocupació de Godella, ha convidat a la població a acudir a este punt mòbil: «La ciutadania tindrà a la seua disposició tots els serveis que s’ofereixen en Labora per a aconseguir la inserció laboral de les persones que acudisquen gràcies a la col·laboració de Labora i l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local».

 

«És una gran oportunitat perquè les persones que ho necessiten puguen rebre informació de primera mà al nostre poble gràcies al personal de Labora», ha finalitzat Rodríguez.