Godella reconeix els 25 anys d’història de la Fruiteria DeKategoria

La regidora de comerç de Godella, Teresa Bueso, va entregar dilluns passat una placa commemorativa en reconeixement a Lluís Vicent Ferrando pels 25 anys d’història de la Fruiteria DeKategoria pel seu excel·lent treball al servei de la ciutadania.

 

La Fruiteria DeKategoria s’ha convertit en un referent del comerç local i de proximitat, ja que des de fa 25 anys està oferint el millor producte de la terra a les veïnes i veïns del municipi.

 

DeKategoria, situada al carrer Cervantes 37, és un dels comerços més longeus de la localitat de Godella com demostra la celebració de les seues noces de plata.

 

La regidora Teresa Bueso ha felicitat a Lluís Vicent pel seu treball durant tota la seua trajectòria: «És un orgull comptar en el nostre municipi amb un establiment com DeKategoria que porta tants anys oferint-nos els millors productes de la nostra terra».

 

«Este reconeixement és una distinció que ofereix tot el municipi a DeKategoria. Les coses ben fetes cal reconéixer-les i esta fruiteria i el treball de Lluís i la seua família ho mereixen», ha afegit Bueso.