Godella rep el segell de transparència del portal Mapa InfoParticipa de la Universitat Autònoma de Barcelona

L’Ajuntament de Godella ha rebut el Segell de Transparència del portal Mapa InfoParticipa (www.mapainfoparticipa.com) en un acte que ha tingut lloc en la Universitat Cardenal Herrera CEU i en el qual s’ha reconegut que la pàgina web institucional de l’Ajuntament de Godella, després de sotmetre’s a l’avaluació de 48 indicadors formulats en l’estudi, compta amb una avaluació de 89,58 punts sobre 100. D’esta manera Godella forma part de l’1,29 % dels Ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana que superen el 75% de compliment dels requisits, obtenint el quart millor resultat en transparència del conjunt del territori, després de València, Elx i Onda.

Adolf Rodríguez, regidor de Transparència de Godella, ha recollit el certificat que atorguen equips d’investigadors avalats per diferents universitats espanyoles, coordinades per la Universitat Autònoma de Barcelona. L’anàlisi, realitzat al portal municipal l’han dut a terme els professionals del Laboratorio de Periodismo i Comunicación para la Ciudadanía Plural (LPCCP), ha permés revisar els continguts de la web i comprovar el seu alt grau de transparència i accessibilitat de la informació.

Rodríguez es mostra satisfet però exigent alhora: «El nostre objectiu és aconseguir l’excel·lència en este sentit. Hem de seguir en la línia que portem, la transparència absoluta de la administració és la nostra meta i per a això treballem cada dia». Així mateix, Rodríguez agraeix la feina d’assessorament i el nivell d’exigència del Mapa Infoparticipa: «És essencial la feina que fa el Laboratorio de Periodismo y Comunicación para la Ciudadanía Plural (LPCCP). Gràcies a estos estudis els Ajuntaments tenim una auditoria externa, que ens dota de ferramentes per a millorar l’accés a la informació a la nostra web. Seguirem treballant per millorar la nota de cara al següent estudi».

El resultat de 89,58 punts sobre 100 aconseguit per l’Ajuntament de Godella li permet ser el referent entre els pobles de la Comunitat Valenciana que tenen entre 10.000 i 20.000 habitants en este sentit.

L’avaluació completa al portal institucional de l’Ajuntament de Godella està publicada en el següent enllaç: https://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/godella