Godella rep un dels Premis al Bon Govern de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

L’Ajuntament de Godella ha rebut hui el primer premi en la secció Cultura i/o Normalització Lingüística de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) que s’han entregat hui en Centre Cultural La Beneficència.

 

L’alcaldessa Teresa Bueso i la regidora de Cultura, Tatiana Prades, han acudit a la gala on s’ha reconegut el projecte Villa Eugènia Online (http://villaeugenia.godella.es/), concebut pel departament de Cultura municipal, integrat per Olga Torres, Núria Torres i Joan Miquel López.

 

Este projecte va nàixer durant la pandèmia amb la intenció que la ciutadania i els amants de l’art pogueren gaudir en un espai virtual de totes les exposicions que es concentren en Villa Eugènia durant l’any.

 

El projecte Villa Eugènia Online està configurada com una web intuïtiva i accessible on es poden consultar, visitar i revisar totes les mostres que s’han inaugurat en l’espai cultural durant els últims mesos.

 

Tatiana Prades, regidora de Cultura, ha lloat l’excel·lent treball realitzat per tot el departament: «En departaments xicotets com el nostre, treballar tots a una és l’única forma que projectes tan grans com els que es fan a Godella siguen possibles».

 

«Portàvem diverses temptatives i, a la fi, hem sigut mereixedors d’un dels premis de la FVMP amb un projecte que suposa un salt qualitatiu en la nostra oferta a la ciutadania», ha continuat la regidora.

 

La FVMP reconeix des de 2017 les bones pràctiques municipals per a promoure la qualitat de les polítiques públiques en l’àmbit local. D’esta manera, es recompensa les bones pràctiques de les entitats en una mostra del compromís del municipalisme valencià a fi d’aconseguir governs locals responsables, oberts, eficaços i adequats a les necessitats socials.