Godella sol·licita la col·laboració dels seus veïns en la redacció del seu Estudi de Paisatge

L’Ajuntament de Godella està redactant el seu Estudi de Paisatge. Amb l’objectiu de fomentar la participació pública, el dimarts 13 i dimecres 14 de novembre, Vila Eugènia acollirà unes jornades de treball que hauran de servir per a conèixer quins paisatges o recursos són els més valorats, quines problemàtiques són les que més preocupen a la ciutadania i quines propostes i solucions poden ajudar a aconseguir de Godella el poble que les veïnes i veïns volen.

L’Estudi de Paisatge és un instrument de dinamització del territori de Godella, que establirà criteris i programes de millora per als diferents paisatges del municipi i incidirà especialment en les mesures d’integració paisatgística en els àmbits de les noves dotacions públiques del municipi.

Este Pla de Participació Pública es desenvoluparà en tallers tècnics i en qüestionaris temàtics en horari de 19:00 a 21:00 h.

El primer taller de treball, que tindrà lloc el dimarts de 13 de novembre, versarà sobre els diferents paisatges de Godella i els recursos paisatgístics de cadascun d’ells, dels conflictes i valors a potenciar així com dels programes de paisatge de futur per a implementar la infraestructura verda del municipi.

El segon taller, que es desenvoluparà el dimecres 14 de novembre, incidirà en les mesures d’integració paisatgístiques concretes en cadascun dels àmbits de redistribució de dotacions públiques de Godella.

Totes les sessions de treball són d’assistència gratuïta prèvia inscripció a través del mailalcaldia@godella.eso telefonant al 963 638 056.

 Programa

Dimarts 13 de novembre. Taller de paisatge a GRAN ESCALA. Programes de Paisatge per a Godella.

Dimecres 14  de novembre. Taller de paisatge  a ESCALA PRÒXIMA. Integració paisatgística en els àmbits de redistribució de dotacions públiques de Godella.

Horari: 19.00 h a 21.00 h.

Lloc: Vila Eugènia (Av. Joan Peset Aleixandre, Godella).

Com participar: assistència gratuïta amb inscripció prèvia: alcaldia@godella.eso al tel. 963 638 056 (Ajunt. Godella).

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *