El govern de Xirivella qualifica de propagandista la visita de Moragues a les obres de la V-30

En referència a la visita que el delegat del Govern de l’Estat, Juan Carlos Moragues ha fet hui a les obres de construcció del pas inferior en la V-30, l’equip de govern de Xirivella ha fet públic un comunicat en què manifestar la seua sorpresa perquè esta visita s’haja realitzat sense comunicar-la a Alcaldia. La pràctica habitual en este tipus de visites és comunicar-les a l’alcalde i a la Corporació dels municipis més afectats.

En este cas, ni l’alcalde de Xirivella, Ricard Barberà, ni el regidor d’Urbanisme, Michel Montaner, sabien res de la visita. Més enllà de la descortesia de visitar les obres sense avisar, l’equip de govern municipal lamenta que s’haja perdut una bona ocasió perquè el delegat del Govern espanyol, responsable de les obres, establira contacte directe amb els representants dels veïns i veïnes més afectats per les obres, que en les últimes setmanes estan patint diverses incidències que han estat motiu de queixes i de preocupació .

L’alcalde de Xirivella traslladarà el seu malestar al delegat del Govern i li reiterarà la seua invitació a tornar a visitar tant les obres com els edificis afectats, acompanyat, esta vegada, pels representants veïnals. «Tant a Juan Carlos Moragues com als tècnics de Foment els hem traslladat en diverses ocasions les queixes i la intranquil·litat veïnal, l’última en la reunió que mantinguérem el passat 16 de gener», explica Ricard Barberà. «És una llàstima que el delegat del Govern haja preferit convertir la seua visita en un acte propagandístic, quasi de precampanya electoral en lloc d’aprofitar per a tranquil·litzar els veïns i interessar-se per les molèsties que estan patint i comprovar si s’estan causant danys en les finques de l’avinguda del Riu Túria, just davant de la V-30», es lamenta Ricard Barberà.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *