“Històries de Superació”, el curt animat de Paco Roca que es podrà veure al Humans Fest

La dècima edició del Humans Fest acull el pròxim 19 de febrer, el curt animat de Paco Roca “Històries de superació”. L’obra audiovisual també es va projectar el passat 9 de febrer al MICE.
El còmic de l’il·lustrador valencià Paco Roca – creat per a la campanya “Històries de Superació” de la Fundació Horta Sud, i reconvertit en curt animat –destaca la idea que la ciutadania, unida, pot aconseguir grans coses per a millorar la societat. Les persones, embarcades en un projecte en comú, faciliten la possibilitat d’un major benestar. Però és, entre altres coses, la falta de comunicació, d’afecte i de sentiment de col·lectivitat el que ens condueix al fracàs, segons s’explica a l’obra.
Una xerrada sobre els valors associatius i els drets humans

La projecció al Humans Fest, el 19 de febrer a les 19:00 hores, tindrà lloc al Col·legi Major Rector Peset de València. A banda de la presentació del curt animat, podrem assistir-hi a una xerrada sobre els valors que promou el teixit associatiu i quina relació tenen amb els drets humans. La xerrada comptarà amb la participació d’Imma López, presidenta de la Fundació Horta Sud, i el coordinador de la mateixa, Julio Huerta. A més intervindran el creatiu i animador de stop motion, Vicente Mallols, la presidenta de la CONGD, Trini Blanch, l’il·lustrador valencià Paco Roca i el director del Humans Fest Javier Vilalta.

Un festival amb llarg recorregut
El Humans Fest és un projecte de la Fundació per la Justícia, coorganitzat amb altres entitats de la ciutat de València com CEAR, Amnistia Internacional del País Valencià, Associació ÀMBIT, CVONGD, València en Bici, Acció Ecologista Agró, Moviment contra la intolerància, Lambda, SJM o Entreculturas. Aquest festival ofereix un espai audiovisual únic per a sensibilitzar en matèria de drets humans a la ciutat de València i en altres espais en l’àmbit internacional.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *