Identificat l’autor del grafit al castell d’Alaquàs

El nou sistema de vigilància instal·lat recentment en els exteriors del Castell d’Alaquàs ha permés que la Policia Local d’Alaquàs haja identificat de manera immediata la persona autora d’una nova agressió vandàlica al monument històric. L’Ajuntament d’Alaquàs ha iniciat ja el procediment de denúncia per diligències contra el patrimoni històric i a partir de demà es procedirà a la seua neteja.

Aquesta nova agressió vandàlica es va produir el passat dissabte en la façana del monument, just en la base de la torre nord-oest que dóna a la plaça de la Constitució. Gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de vigilància aquest matí s’ha pogut conèixer l’autoritat dels fets.

L’Ajuntament d’Alaquàs va instal·lar el passat mes de novembre un total de cinc càmeres de vigilància en els exteriors dels Castell per tal d’evitar i previndre que es tornaren a reproduir agressions vandàliques al monument històric. La mesura s’ha adoptat per tal de protegir el patrimoni i vetllar per la seguretat dels veïns i veïnes

El sistema de vigilància està connectat directament amb la Policia Local d’Alaquàs les 24 hores i a través de les càmeres en realitza un control de tota la plaça on està ubicat el Castell així com del monument. La inversió corre a càrrec del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València per a l’any 2017 i ha tingut un cost de 5000 euros.

L’Ajuntament d’Alaquàs vol posar especial èmfasi en la conscienciació ciutadana per recordar la importància de preservar i respectar el patrimoni cultural com una propietat de tots i totes.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *