II Nits Golfes de Pilota Valenciana a Rafelbunyol

Aquest dissabte, 15 de juliol, s’iniciaran les II Nits Golfes de Pilota Valenciana en el Trinquet Municipal, organitzades pel Club de Pilota Valenciana de Rafelbunyol, en col·laboració amb l’Ajuntament de Rafelbunyol durant la resta de dissabtes del mes de juliol.

La segona edició d’aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar l’afició per la pilota valenciana, un esport amb gran tradició en la nostra localitat, a més de donar a conèixer l’activitat de l’Escola de Pilota de Rafelbunyol.

Durant aquest mes de juliol, l’alumnat de l’Escola de Pilota de Rafelbunyol competirà, en les seues diferents categories, contra altres escoles convidades.

Un torneig que començarà amb les partides entre l’Escola de Pilota de Rafelbunyol i les escoles convidades de la Comunitat, després de les quals jugaran els equips juvenils.

Posteriorment, després d’un descans per al sopar, el públic aficionat a aquest esport gaudirà d’unes partides d’exhibició de professionals a les 23.30 hores.

L’Alcalde Fran López assegura que “des de la regidoria d’esports ens alegrem molt de la realització d’aquesta segona edició doncs demostra que l’esport de la pilota ha tornat a agafar el seu paper protagonista com a esport tradicional per excel·lència a Rafelbunyol. Anime a tots els públics, grans i joves, a gaudir d’aquesta activitat”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *