Iniciativa mediambiental ‘No Plastic’ de Mediterranean Surf School a Alboraia

A Alboraia, en la platja de la Patacona, s’acull diumenge, 26 de febrer, una iniciativa ecològica organitzada per Mediterranean Surf School amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alboraia, juntament amb SURFRIDER FoundationEurope, Sigfrido Ready to Eat, Circuit de la Mar i l’Associació BIOagradables.

La zona costanera de la localitat torna a ser clau en un projecte pioner a la Comunitat Valenciana que aborda la conscienciació mediambiental del mar des d’una perspectiva cultural, recreativa i esportiva. L’esdeveniment tindrà lloc des de les 11:30 fins a les 14 hores i es reuniran en el Passeig Marítim de la Patacona número, 93, en l’edifici municipal singular.

El medi ambient serà el tema central d’aquesta proposta, que, sota el lema «No claus cap de bestiar a la mar, excepte la teua», tractarà de conscienciar i educar sobre la importància de mantenir el mar net d’una manera divertida, fent que els assistents passen una bon moment.

Els veïns que s’acosten, podran accedir a l’esdeveniment de manera gratuïta, i a més gaudiran d’una xarrada d’Emilio Beladiez, Fundador de l’Associació BIOagradables. Seguidament, es realitzarà una Gymcana Surf, que consisteix en una sèrie de jocs que trauran el costat més divertit del respecte al medi ambient. Finalment, es durà a terme una neteja en la platja on s’explicarà quins desfets tan quotidians, com poden ser els bastonets de les orelles, retorna el mar a l’arena.

Aquesta iniciativa es tracta del primer dels tres esdeveniments relacionats amb el medi ambient que s’organitzen a Alboraia en la platja de la Patacona. La pròxima cita tindrà lloc el 30 d’abril, amb l’emissió del documental «The Ocean Report» i la presentació «Precious Plastics», seguida del Dia Internacional del Medi ambient el 4 de juny.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *