Isabel Martín: «El PSPV ha deixat el govern de Paiporta per estratègia política»

«Sorpresa» així es mostrava l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, davant la decisió dels seus socis socialistes de deixar el govern i passar a l’oposició. «La relació ha estat bona durant aquests tres anys. Hem aprovat els pressupostos municipals any rere any a temps i sense cap problema. No s’entén la ruptura del govern sinó és perquè forma part de la seua estratègia política «.

Martín ha recordat que les àrees que portava el PSPV al govern: benestar social i ocupació «són a les que més recursos s’han destinat perquè estava en el nostre full de ruta del pacte. En serveis socials els hem dotat de més pressupost i més personal. Hem passat de tenir a 4 treballadors a 18, i d’invertir de 40.000 a 360.000 euros «.

L’alcaldessa no coincideix pel que fa a les declaracions del PSPV que en el ple argumentaven que el treball en les seues àrees estava ja realitzat. «El treball en un Ajuntament mai s’acaba», reflexionava l’alcaldessa, «encara queda molt per fer en serveis socials entra altres coses impulsar la renda valenciana d’inclusió».

Suports

El pressupost municipal de Paiporta de 2019 està en fase de redacció i es esperar portar-lo al ple a finals de novembre o principis de desembre «espero que hi haja trellat en el PSPV i ens segueixen donant suport per poder seguir realitzant polítiques d’esquerres. M’estranyaria molt que ara no ens donessen suport. És una cosa que no contemplem «, explicava l’alcaldessa davant les preguntes dels periodistes.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *