Ja a la venda les entrades del Festival Gothejazz

Hui, 1 de juny, és un dia marcat en el calendari de totes les persones amants de la música i, en concret, del jazz. Des de hui ja estan a la venda les entrades per a una nova edició del Festival Gothejazz, que se celebrarà del 24 al 27 de juny en la localitat valenciana de Godella amb multitud d’activitats i concerts.

 

Les persones interessades a acudir als concerts programats podran retirar les seues entrades en l’edifici Xicranda en horari de 9 a 14 hores i de 15 a 21 hores.

 

L’activitat del Gothejazz començarà el pròxim 24 de juny amb l’actuació a l’interior de Villa Eugènia de Saphie Wells & the Swing Cats a partir de les 22.30 hores. Un dia més tard, el 25 de juny, serà el torn de Folkenjazz & Ximo Caffarena, que oferiran el seu concert als jardins de Villa Eugènia a les 22.30 hores.

 

Ja durant el cap de setmana, el dissabte, 26 de juny, arribarà el moment de gaudir de Martiri & Chano Domínguez als jardins de Villa Eugènia a les 22.30 hores.

 

El diumenge, 27 de juny, les xiquetes i xiquets tindran l’oportunitat de gaudir d’una actuació pensada per a ells a càrrec de la Pool Jazz a partir de les 12 del migdia. Finalment, el Festival Gothejazz es tancarà la vesprada del diumenge, a les 20 hores, amb el concert de la Big Band del Casino Musical de Godella als jardins de Villa Eugènia.

 

En esta edició, el Festival torna a l’última setmana de juny, com és habitual. Fa un any, la crisi sanitària de la COVID-19 va fer que es traslladara al mes de setembre. Malgrat la millora epidemiològica, les autoritats municipals i autonòmiques continuen insistint en la necessitat de complir amb les recomanacions sanitàries per a evitar contagis.