‘Ja és Nadal!’ al Museu de la Rajoleria

Menuts i menudes paiportins han gaudit de tallers nadalencs i activitats d’animació lectora

El Museu de la Rajoleria ha acollit aquest cap de setmana la proposta nadalenca  infantil de l’àrea de Cultura ‘Ja és Nadal!’.

La jornada de diumenge ha estat repleta d’activitats i propostes lúdiques i didàctiques per als menuts i menudes paiportins que han inclòs tallers d’enquadernació, de ceràmica, jocs populars, d’essències i d’animals encunyats.

Dins de les activitats programades també han pogut gaudir d’una doble sessió de titelles, contacontes interactiu i animació lectora, en un entorn en què els jardins del Museu han sigut decorats per a l’ocasió.

Les activitats de la programació de Nadal continuaran dijous 23 de desembre amb una xocolatà per a xiquets i xiquetes a la plaça Cervantes, a partir de les 17 hores. Al llarg de la vesprada hi haurà animació amb jocs de fusta gegants per a tota la família i titelles.

A més, del 27 al 30 de desembre el Tren de Nadal circularà pels carrers de Paiporta. Per a adquirir un tiquet només cal fer compres a qualsevol dels comerços locals adherits a aquesta campanya.

Els actes nadalencs per a menuts i menudes es tancaran els dies 3 i 4 de gener amb l’arreplegada de les cartes per als Reis per part dels Carters Reials i amb la Cavalcada de Reis del dia 5.  La programació completa de totes les activitats de Nadal es pot consultar a paiporta.es/programacionadal.