JazzWoman i Aldaia Ràdio presenten la campanya de promoció local

La cantant aldaiera de rap JazzWoman ha visitat Aldaia Ràdio per a presentar en primícia el seu nou disc ATLANTIS que veu la llum este 25 de març. 12 nous temes amb barreja de tots els estils musicals i lletres amb missatge que arriben en un dels millors moments de l’artista: “tenim moltes ganes de fer coses, fer lletres compromeses i temes nous, o col·laboracions tan especials com la de Pep Gimeno ‘El Botifarra’, que ha estat un somni”.

En l’entrevista, per a Vent d’Aldaia, que s’emet íntegrament el diumenge 27, ha explicat el significat del nou disc i la portada d’ATLANTIS i de com, assegura, “la societat actual té també tant que canviar”.

Feminisme, salut mental, companyerisme, amor per la terra… La jove, criada i arrelada a Aldaia, prepara ja la seua nova gira pel territori nacional. Guillermo Luján, alcalde d’Aldaia, ha acudit a saludar l’artista i desitjar tota la sort a l’aldaiera amb el nou llançament. Als estudis han estat també les regidores d’Educació, Marta Romeu, i de Comunicació, Laura Delgado, que han felicitat la convidada pels nous èxits.

 

Aldaia Ràdio, a ritme de rap

Amb la visita de JazzWoman, s’ha presentat una novetat molt esperada a l’emissora local. La cantant protagonitza una col·laboració on posa veu a la nova campanya promocional d’Aldaia Ràdio, utilitzant de base el famós tema NANO.

“M’ho he passat molt bé fent esta col·laboració. Feia molt de temps que tenia ganes i més en cançons tan antigues, afegint eixos jocs. I damunt ací a la ràdio d’Aldaia, ha estat una fantasia”. Sintonies que sonen ja a la 89.4 de la FM o www.aldaiaradio.com

JazzWoman ha signat i dedicat, als estudis d’Aldaia Ràdio, el seu nou disc: “per a la millor Ràdio, amb amor”.