Jesús Borràs: » En el 2015 obrirem una porta a l’alegria, també una porta a l’esperança per poder traure Manises del mapa de la corrupció»

Jesús Borràs encapçala la llista APM – Compromís Manises, ho fa després d’haver exercit com a alcalde l’última legislatura. «En el 2015 obrirem una porta a l’alegria. També una porta a l’esperança per poder traure Manises del mapa de la corrupció «, explica.
«Començarem a gestionar aplicant un dels nostres lemes : “administrar bé és possible” i ho hem demostrat. Hem reduït el deute en més de 7 milions d’euros, però sense oblidar el bé comú i el benestar de les persones. Per això hem augmentat les ajudes socials al voltant d’un 30%, invertint també en educació millorant els edificis dels col·legis, en cultura recuperant la participació de la ciutadania en l’activitat cultural i recolzant les seues iniciatives, en joventut reprenent i promocionant l’activitat dels centres juvenils, en festes retornant el protagonisme a festeres i festers, en comerç apostant per la ferma col·laboració amb el teixit associatiu comercial, en mobilitat per caminar cap a una ciutat més saludable i sostenible, en agricultura creant els Horts Socials per a retornar el contacte amb la nostra terra, en patrimoni per evitar més pèrdues i mantindre i conservar el que tenim,etc».

En definitiva major participació de la ciutadania i amés, «cosa molt important, sense apujar els impostos».
Borràs explica que «hem rebut una sentència d’uns 7 milions d’euros per la mala gestió del PP en el Parking de San Cayetano, i per això mantenim la precaució davant les futures sentències que poden marcar al pròxim govern. Però nosaltres, que hem afrontat el repte d’un govern de coalició amb quatre partits, sabem que podem gestionar amb decissió i valentia aquestes qüestions heretades».
A més afirma que «molts projectes han quedat enllestits i preparats, que faran de Manises una ciutat millor per als propers anys. Podem tornar a mirar cap endavant, sabent que anem recuperant l’orgull de pertànyer a una ciutat que ha tingut moments molt brillants en la seua història, i un temps per vindre il·lusionant».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *