Joan Guanter, reelegit secretari comarcal de Joves PV – Compromís a l’Horta Nord

El passat dissabte 9 d’abril, les joventuts de Compromís a l’Horta Nord van celebrar a Rafelbunyol el seu II Congrés Comarcal on es va reelegir per unanimitat a l’alfarer Joan Guanter com a secretari comarcal. També es va fer balanç dels dos anys anteriors i es van marcar les línies d’actuació per a la pròxima legislatura.

La coordinadora liderada per Guanter estarà formada per 6 àrees: Política i Municipalisme, Organització, Gestió amb organitzacions i moviments, Dinamització, Comunicació i Finances; i estarà integrada per Àlex Margaix (Massalfassar), Álvaro Gonzalvo (Montcada), Anna de Lekerika (Meliana), Mercè Domènech (Montcada), Miguel Ángel Lavara (Burjassot), Raquel Durbá (Puçol), Rubèn Ferrer (Museros) i Valentina Cortegoso (Montcada).

A l’acte es va aprovar per unanimitat l’informe de gestió dels últims dos anys, on Guanter va destacar «l’augment d’un 70% de la militància» i «l’activitat constant tot i la situació de pandèmia». També va valorar molt positivament «la implicació de la militància jove en els seus col·lectius locals com a mecanisme per a integrar la perspectiva jove i les problemàtiques que pateixen els joves en els Ajuntaments.»

Les joventuts de Compromís a l’Horta Nord es proposen per a aquests dos anys «treballar per les eleccions de 2023 i fer arribar les nostres propostes a tots els ajuntaments de la comarca, consolidar la militància i treballar per créixer en aquells municipis on tenim menys implantació i consolidar-se com l’organització d’esquerres, valencianista, feminista i ecologista de l’Horta Nord i el País Valencià.

A l’acte també van assistir Maria Josep Amigó (vicepresidenta de la Diputació de València), Nathalie Torres i Graciela Ferrer (diputades a les Corts Valencianes), Amparo Piquer (secretària d’Organització de Més Compromís), a més de representants de la Coordinadora Nacional de Joves PV i membres de Més Compromís.