Joves amb Compromís de Paterna lamenten l’estat d’abandó de la Casa de la Joventut

La Casa de la Joventut de Paterna va ser construïda per l’anterior govern del PP l’any 2012 però no es va acabar d’urbanitzar els seus voltants. Des d’aleshores l’edifici es troba al mig d’un solar que es converteix en un fangar cada vegada que plou. Com que l’obra no es va acabar, accedir a l’edifici és un viacrucis pel qual han de passar tots i totes aquelles joves que vulguen fer ús d’este recurs municipal. Els accessos gairebé impossibles i la poca senyalització i visibilitat de la Casa de la Joventut, fa que molts joves de Paterna no la coneguen.

Per altra banda, els ordinadors de què disposa, l’organisme depenent de la regidoria de joventut, estan completament obsolets. Molts s’han avariat i no han estat substituïts i els que encara funcionen són molt lents tal com denuncien els usuaris del centre. Però per a Pere Gago, una de les coses que més demostra la desídia d’este ajuntament amb el col·lectiu jove, és el fet que el contracte d’internet de què disposa la Casa de la Joventut siga tan reduït que només dure els primers dies de mes, quedant-se després sense este servei.

Estes mancances de material informàtic i de connexió a internet dificulten la realització de molts dels tallers que es pretén realitzar a este instal·lacions municipals.

Cal recordar que qui hui és alcalde, va criticar l’estat d’abandó del recinte juvenil la passada legislatura quan governava l’alcalde popular Lorenzo Agustí. Sagredo exigia a l’anterior alcalde que fóra “seriós, diligent i resolutiu en este assumpte per a què, d’una vegada per sempre, tots els joves del municipi puguen gaudir i fer ús d’este espai”. I criticava “la deixadesa de Lorenzo Agustí amb este edifici” qualificant-la “d’escandalosa”.

Per al Coordinador de Joves amb Compromís “set mesos són suficients per a, com a mínim, haver encetat una política envers la joventut, però no és el cas. Per al govern de Sagredo, els i les joves no existim, com ho demostra el fet que el regidor encarregat de joventut, José Manuel Mora, porte també Educació, Personal, Esports, Padró, Estadística, Processos electorals; siga el regidor dels barris d’Alborgí i Bovalar i forme part, també, de la Junta de Govern Local.”

Pere Gago recorda també a Sagredo que al seu programa electoral va dir “impulsaré la Casa de La joventut per a què es convertisca en punt de referència per a tots els joves de Paterna, on s’impartisquen cursos de formació, s’assessore als joves i es creen ofertes d’oci i cultura”. Segons Gago “els joves de Paterna ja ens conformaríem amb què Sagredo complira amb allò que va prometre abans de les eleccions, ho firmara o no davant de notari”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *