Joves de Manises i LIMNE posen les “Mans al Riu”

L’Ajuntament de Manises, a través de les seues regidories de Medi Ambient i Joventut, col·laboraran el pròxim diumenge, 29 de setembre, amb la Fundació Limne en la desena edició de la seua tradicional campanya de neteja “Mans al Riu” amb una acció al riu Túria al seu pas per Manises.

El regidor de Medi Ambient, Rafael Mercader, i la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Manises, Irene Camps, han coincidit en destacar «la rellevància de donar suport a aquest tipus d’actuacions, ja que permeten realitzar principalment dues tasques: la de recuperació del riu com a part del nostre patrimoni i la de sensibilització sobre el respecte al medi ambient entre la població jove, que és la clau per a un futur sostenible».

LIMNE és una organització privada sense ànim de lucre que pretén fomentar la participació ciutadana en la conservació i millora dels ecosistemes aquàtics. Una de les accions que du a terme és la neteja de rius en 30 municipis de diferents comarques, gràcies a la implicació de persones voluntàries compromeses amb el medi ambient. LIMNE proveirà el material de neteja, així com un xicotet esmorzar i aigua per a les persones que hi participen.

Les persones interessades en participar a l’acció que es durà a terme a Manises, poden telefonar al 654 076 533 o enviar un correu electrònic a participa@limne.org. La cita serà a les 10 hores i el punt de trobada serà la zona de pícnic de La Presa.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *