Juanjo Civera rep el suport unànime i renova la seua direcció política amb l’objectiu de guanyar Foios en 2023

El secretari general de Socialistes Foios, Juanjo Civera, ha obtingut aquesta setmana el suport unànime, del 100% dels vots, per a la nova executiva triada en l’Assemblea local, en la qual han plantejat un projecte per a la majoria del poble de Foios.

 

Juanjo Civera ha anunciat la nova executiva reforçada amb l’objectiu de treballar i consolidar un projecte que siga una vertadera alternativa de govern en 2023, en totes les àrees de gestió. «La nova executiva triada ajunta experiència amb renovació i joventut i té ganes i força per a treballar pel poble de Foios» ha destacat el secretari general.

 

«Gràcies a la gestió que liderem Socialistes Foios estem transformant el poble, donant resposta als problemes i reptes que estan sorgint i així ho hem demostrat durant el temps de la pandèmia» ha assenyalat Civera, qui ha destacat la finalitat de «continuar treballant per a millorar els resultats en 2023 i poder estendre en més àrees de gestió les polítiques socialistes de benestar, justícia social i progrés per al poble de Foios».

 

Juanjo Civera ha assenyalat que des de Socialistes Foios «continuarem treballant no sols al poble de Foios, sinó braç a braç amb la resta d’administracions per a continuar sumant inversió que revertisca en unes majors i millors serveis per als veïns i veïnes del poble». A més, ha destacat, «continuarem treballant perquè la Generalitat Valenciana, liderada per Ximo Puig, continue apostant amb la mirada posada a Foios». Així ha recordat la creació de la nova rotonda d’accés a la CV-300 Meliana-Foios, l’impuls al projecte de supressió dels passos a nivell que implicarà una major seguretat i regularitat en el servei, les millores en el CEIP Rei En Jaume, el projecte del nou col·legi Mare de Déu del Patrocini, el projecte d’ampliació de l’Hospital Clínic Universitari de València, que suposarà una major capacitat i millor atenció per als veïns i veïnes de Foios o el recent anunci de l’increment de plantilla en el Centre de Salut de Foios que repercutirà en un millor servei per a tots i totes. A més, ha apuntat que continuaran travant també al costat de la Diputació per a continuar sumant inversions a Foios.

«En l’àmbit local continuarem treballant i gestionant amb la millor proposta per a la majoria del poble de Foios, apostant pel benestar dels veïns i veïnes, pel comerç local, per l’educació, per la cultura, per l’esport, per les nostres festes i tradicions, per una mobilitat sostenible amb millors connexions, per uns carrers amables per a totes i tots, independentment de la zona on es visca, per les nostres persones majors, per les famílies amb els més xicotets, per la joventut de Foios», ha destacat Juanjo Civera.

 

Per a afrontar els nous reptes, Socialistes Foios ha conformat una nova executiva encapçalada de nou per Juanjo Civera i que compta amb la incorporació d’Emma García com a Sotssecretària, Juan Antonio Pacha com a secretari d’organització i Xaro Carretero com a Presidenta, un total de 13 persones veïnes de Foios: 8 dones (61,5%) i 5 homes (38,5%).

 

PRESIDENTA: Xaro Carretero.

SECRETARI GENERAL: Juanjo Civera. VICESECRETÀRIA GENERAL: Emma García.

SECRETARI D’ORGANITZACIÓ: Juanan Pacha. SECRETÀRIA D’ADMINISTRACIÓ: Pilar Espejo.

SECRETÀRIA D’ESTRATÈGIA I COMUNICACIÓ: Elena Díaz-Pavón. SECRETARI DE POLÍTICA MUNICIPAL I FORMACIÓ: Pedro Vilches.

SECRETÀRIA DE CASA DEL POBLE I DINAMITZACIÓ: Isabel Rausell. SECRETÀRIA DE JOVENTUT, DIVERSITAT I EQUITAT: Judith Moreno.

SECRETÀRIA DE POLÍTIQUES SOCIALS, EDUCATIVES I CULTURALS: Raquel Ferrer.

SECRETARI DE LOTERIA: José Manuel Xirivella.

VOCAL CONSELL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA: Rocío Rodríguez. VOCAL CONSELL D’ESPORTS: Víctor Lacruz.

 

«Tenim ganes de continuar treballant per i per a Foios, som un equip amb experiència, capacitat, força i il·lusió que es deixarà la pell per a millorar la vida de tots els veïns i veïnes, prometem que donarem molt a parlar» ha conclòs Civera.