Juanma Ramón: «Celebrem que finalment s’admeta la necessitat de fer un procés ampli de participació ciutadana, sense dates ni corsés»

Compromís Per Paterna va tornar a consolidar ahir, en la mesa de Treball de Pressupostos, la seua postura de suport a l’acord pres pel Consell Territorial de Participació. Un acord que consistia en que s’explicara el pressupost de forma didàctica i que les juntes de barri tingueren la suficient informació per a debatre els pressupostos durant el mes de setembre, tenint data de convocatòria del Consell Territorial de Participació per abordar els pressupostos una vegada haja acabat el treball veïnal en les diferents juntes de barri. » Els veïns demanaren no tindre una data exacta d’aprovació de pressupostos i que es completara totalment el procés participatiu, este fet serà una realitat al aconseguir eixe consens els tres partits que formem l’acord del Batà», ha destacat Juanma Ramón.

La formació valencianista te molt clara la fulla de ruta a seguir ara, a partir de dilluns treballar per a que totes les juntes de barri disposen de la informació adequada, ingressos, inversions pels barris i la resta d’informació necesaria. També han remarcat que des de la Regidoria de Participació Ciutadana, dirigida per Neus Herrero, es sol·licitarà que a partir del día 5 de setembre els presidents (veïns /veïnes ) puguen convocar totes les juntes de barri per a culminar finalment tot el procés amb un Consell Territorial de Participació Ciutadana. «Es preten completar aquest proces amb reunions obertes per tractar de manera monogràfica els diferents aspectes del pressupost, així com les propostes realitzades. El veïnat de Paterna guanya en partícipació al pressupost 2018, des de Compromís tildem d’històric els pressupost 2018 pel procés de participació al que serà sotmès» Ha matizat Ramón.

El portaveu de Compromís Per Paterna ha volgut recalcar que «Per primera vegada Paterna tindrà un proces de participació per als pressupostos sense preses, sense dates fixades, on la coordinació entre les regidories d’hisenda I participació ciutadana possibilitaran enfortir les relacions amb els órgans de participacio».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *