La 10K Divina Pastora Seguros Alboraia contra el Càncer ja té data

La 10K Divina Pastora Seguros Alboraia contra el Càncer ja té data. La prova, que enguany compleix el seu vuité aniversari, se celebrarà el 29 de juny, a les 20:00 hores. En les pròximes setmanes s’obrirà el termini per a inscriure’s en aquesta cita atlètica que presentarà importants novetats.

La 10K va nàixer l’any 2012 com una prova solidària amb l’objectiu de contribuir a la investigació i a la lluita contra el càncer. L’any passat, gràcies a la solidaritat dels corredors, es va recaptar un total de 8.700 euros i en les set edicions celebrades fins hui, la xifra ha ascendit a prop de 60.000 euros que s’han destinat a la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer d’Alboraia. És una de les carreres que més recapta en proporció a la participació.

«La 10K Divina Pastora Seguros Alboraia contra el Càncer és una carrera tan important en el nostre municipi que tots els veïns i veïnes ens bolquem en ella. La finalitat que perseguim tots junts és la lluita contra aquesta malaltia i amb aquesta prova esportiva ho duem a terme. El treball que realitza la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia és molt important. Gràcies a la seua energia i a la col·laboració de l’Ajuntament, el nostre municipi aconsegueix arribar a la meta i ajudar en la investigació», comenta Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia.

Edició 2018

Més de 1.800 corredors van participar en l’edició passada de la 10K Divina Pastora Seguros Alboraia contra el Càncer, en la qual es van imposar Khalifa Zarhnoun i Elia Fuentes. A més, l’any passat, per primera vegada, es va celebrar la primera edició dels premis 10K Divina Pastora Seguros Alboraia contra el Càncer per a reconèixer la labor dels col·lectius i associacions que col·laboren amb la prova.

L’empresa Vigartel S.L i el grup scout Sant Cristòfol van rebre el premi a l’empresa col·laboradora i a l’associació col·laboradora, respectivament. Redolat Team va obtenir el guardó al club més nombrós de la passada edició; Crono TV de la 8 Mediterrani TV, al mitjà de comunicació que més ha col·laborat; Amparo Sánchez, a la voluntària més especial, i la Policia Local d’Alboraia, el Premi Ajuntament.


L’atleta Luis Félix Martínez, veí de la localitat i ambaixador de la prova, va ser reconegut amb el Premi Luis Félix Martínez al que també dóna nom i, finalment, l’alcalde de la localitat va lliurar el premi esment especial a Fina Sanfeliu, per la seua labor dins de la Junta Local Contra el Càncer d’Alboraia i la seua implicació en la carrera.

La 10k Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer està organitzada per l’Ajuntament d’Alboraia, la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia, carreraspopulares.com i Socarrat Studio i compta amb el patrocini principal de Divina Pastora Segurs, l’entitat de referència en l’expansió de l’atletisme popular.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *