La 10K Divina Pastora Seguros Alboraia contra el Càncer obri les inscripcions

La sisena edició de la 10K Divina Pastora Seguros Alboraia contra el Càncer arranca hui amb l’obertura d’inscripcions per a la prova que es celebrarà el 24 de juny. El preu de la inscripció general és de 9 euros, amb borsa del corredor, i els 200 primers inscrits rebran una badana edició limitada amb el logo de la carrera de la prova, obra de Socarrat Estudi. Superada aquesta xifra, s’obrirà també una opció low cost sense borsa del corredor, el preu del qual ascendeix a 5 euros.

Aquests preus estaran vigents fins al 4 de juny o fins que s’aconseguisquen els 2.500 corredors, nombre de dorsals disponibles per a la prova. A partir del 5 de juny, la inscripció general tindrà un preu d’11 euros i la low cost, de 7 euros.

Les inscripcions es realitzaran en la web de l’Ajuntament d’Alboraia (www.alboraya.org) a través del sistema de Tiquet Run de carreraspopulares.com, o directament a través de carreraspopulares.com.

La 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el càncer es celebra el 24 de juny, a les 20.00 hores. L’eixida d’aquesta prova, que consta d’una distància de 10 quilòmetres, estarà situada al carrer Senda de l’Aire, al costat de la Ciutat de l’Esport d’Alboraia. La carrera, que s’ha convertit en referent de les cites estivals, té caràcter solidari i part de la recaptació es destinarà a la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia. En les cinc edicions celebrades fins ara s’ha obtingut més de 40.000 euros.

Enguany, i com en edicions anteriors, se celebraran les proves infantils el divendres 23 de juny. La inscripció a aquestes carreres per a menors també s’obri hui i estarà oberta fins al pròxim 21 de juny, encara que aquells xiquets que ho desitgen podran apuntar-se el mateix dia de la carrera.

La 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Càncer està organitzada per l’Ajuntament d’Alboraia, la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia i Socarrat Studio i compta amb el patrocini principal de Divina Pastora Seguro, l’entitat de referència en l’expansió de l’atletisme popular. L’asseguradora valenciana recolza aquesta prova des de la seua primera edició, en 2012.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *