La 15K de Massamagrell obri les inscripcions amb promoció per als 1.000 primers

Torna la 15K a Massamagrell. La localitat insisteix a bolcar-se en un dels clàssics de l’atletisme popular valencià i espera un altre any més batre rècords de participació. “Aquest dissabte, 28 de gener, a les 18:00 hores, s’obriran les inscripcions. Els 1.000 primers inscrits en la modalitat TOP tindran una promoció dels dorsals a 10 euros, juntament amb l’equipament: pantalons i samarreta. S’espera, com en edicions anteriors, que aquesta promoció dure unes poques hores”, comenta J.Enrique Acuña, president del C. A. Massamagrell i un dels organitzadors de la carrera.

“Una vegada més, Massamagrell es bolcarà amb el 15K. En aquest 2017, volem que la XVI edició de la 15K mantinga a Massamagrell com una de les carreres amb major participació en el Circuit de la Diputació de València, circuit homologat per la Real Federació Espanyola d’Atletisme. No es tracta d’un recorregut fàcil, el seu exigent traçat i la seua habitual rampa cap al polígon, faran mossa en els corredors”, comenta l’alcalde i regidor d’Esports, Paco Gómez.

Aquesta prova de l’Horta Nord pretén seguir traspassant les fronteres autonòmiques i es pot considerar com una de les grans competicions dins del calendari nacional. De fet s’esperen que acudisquen atletes d’altres províncies espanyoles.

El 13 de maig de 2017 a les 19:00 hores donarà començament la carrera amb un traçat urbà de 15.000 metres. A més comptarà amb dos llocs de proveïment en el quilòmetre cinc i deu i altres facilitats com a pàrquing, atenció sanitària, massatge, dutxes i vestuaris així com servei de guardarropía. Amb açò es pretén des de la localitat crear un ambient sensacional perquè tant els corredors com els veïns gaudisquen d’un dels esdeveniments esportius més importants del municipi.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *