La Biblioteca d’Aldaia celebra un febrer ‘Astronòmic’

Aldaia ha presentat les activitats per al mes de febrer organitzades per la Biblioteca Municipal. Tallers, excursions, xarrades, o exposicions que giren al voltant de l’astronomia.

Des del dia 1 fins al 25 de febrer, la biblioteca acollirà els treballs de l’alumnat del CEIP Ausiàs March, a més d’una exposició bibliogràfica sobre astronomia amb el títol ‘A cel ras’. El pròxim dijous 17, a les 19.00 h, l’astrònom Fernando J. Ballesteros oferirà al mateix lloc una xarrada en la qual parlarà de ‘Les dones de la Lluna’. Per altra banda, el divendres 18, a les 21.00 h, l’Associació Astronòmica de Torrent organitzarà l’activitat ‘Observant el cel de la nit’, ubicada a una zona no urbana del terme on poder vore millor el nostre cel.

Mónica Pallardó visitarà la Biblioteca Municipal el dia 22 a les 18.00 h amb ‘Cercant vida pel Sistema Solar’, un taller amb inscripció prèvia dirigit a xiquets i xiquetes de 8 a 11 anys. El mes conclourà amb la nota musical de l’alumnat de l’IES Salvador Gadea al ‘Concert del cel’, que començarà a les 11.30 h en la plaça de la Cultura.

 

Les persones interessades poden inscriure’s a les activitats de manera presencial a la Biblioteca Municipal, per telèfon (961 988 786) o WhatAspp (664 516 202), o por correu electrònic (biblioteca@ajuntamentaldaia.org).