La Biblioteca Municipal Ausiàs March d’Alaquàs obrira també a l’estiu

La Biblioteca Municipal Ausiàs March d’Alaquàs romandrà oberta durant tot el període estival. S’adapta així a les necessitats de gran part dels ciutadans com el servei de préstec de llibres i pel·lícules, la possibilitat d’estudi a l’edifici o la consulta de la premsa, entre altres. L’horari establert des del passat 18 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, es mantindrà fins el pròxim 7 de setembre, quan la Biblioteca reprendrà el seu horari habitual.

Entre les novetats que aporta l’arribada de l’estiu a la Biblioteca Municipal destaquen la llibertat de l’usuari per emportar-se tots aquells llibres que pensa llegir durant el període estival (sense límits) i l’ampliació del termini de devolucions s’ampliarà fins el pròxim 12 de setembre. D’altra banda, els lectors poden consultar al bloc de la Biblioteca on poden trobar les novetats literàries disponibles, recomanacions o informació al voltant dels diferents club de lectura que es realitzen.

La Biblioteca Pública Municipal Ausiàs March, situada en el Centre Cultural de l’Olivar, va ser inaugurada el 17 d’octubre de 1997. A més de les seues seccions temàtiques, són d’especial interès la secció local, la fonoteca i la videoteca. El seu fons documental de lliure accés, format per llibres, DVD, CD, revistes i premsa diària, consta d’aproximadament 33.000 obres, que any rere any s’amplia, i es pot consultar en l’enllaç http://www.alaquas.org/biblioteca/virtual/ . El fons de selecció local ofereix tot el material bibliogràfic i fotogràfic relacionat amb la memòria històrica de la localitat d’Alaquàs. A més, s’hi pot consultar la versió digitalitzada de Quaderns d’Investigació d’Alaquàs i de l’arxiu Imatges per al futur, amb un total de 4.416 imatges.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *