La Biblioteca Municipal i la sala d’estudi reobrin les seues instal·lacions a la Casa de Cultura de Picassent

Amb l’entrada en la fase 3 del pla de desescalada cap a una nova normalitat, l’Ajuntament ha obert de nou les portes de la Biblioteca municipal ubicada a la Casa de Cultura. Tots els espais reobrin així les seues portes complint amb la normativa sanitària interposada pel Ministeri de Sanitat, amb mesures extraordinàries respecte a l’aforament de persones, un màxim de 20; guardar la distància interpersonal i l’ús de la mascareta durant l’estància.

D’esta manera, s’estableix un horari de dilluns a divendres, 9 a 14 hores i també, dimarts i dijous, de 17 a 20 hores. Els serveis s’ofereixen només amb cita prèvia, que pot sol·licitar-se a través de l’APP municipal i també a través del telèfon 96 123 58 59.

Els llibres i materials disponibles en el servei de prèstec en estes instal·lacions es mantindran en període de quarentena després de la seua devolució.

Segons manifesta el regidor de l’àrea de Cultura i Biblioteca, Jaume Sobrevela, «La reobertura d’estos espais forma part de l’agenda municipal per a la nova normalitat en la qual estem treballant. Totes aquelles persones que vulguen acostar-se a la biblioteca i també a la sala d’estudi poden fer-ho, sempre respectant la normativa sanitària a les instal•lacions per la seguretat de totes i tots”.