La Biblioteca Pública de Paiporta celebra la gran festa final del ‘Passaport Lector’

Els jardins del Xalet de Català han acollit una vesprada repleta de premis, sorpreses i música

Els jardins del Xalet de Català han reunit a menuts i menudes de Paiporta, així com professorat dels seus centres educatius, per a celebrar la gran festa final del ‘Passaport Lector’.

La jornada ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, així com part de l’equip de Govern, en un acte conduït i animat per El Gran Jordiet, acompanyat de Timonet.

Per a l’alcaldessa, Maribel Albalat, «El Passaport Lector ha demostrat ser una gran iniciativa. Moltes i molts ja coneixíeu la Biblioteca i éreu usuaris habituals, però també molts d’entre vosaltres vos heu fet el carnet de la Biblioteca gràcies al Passaport. Ara vos esperem perquè vos plantegeu nous reptes lectors personals. Esteu convidats i convidades a continuar aquest viatge a través del món dels llibres».

Menuts i menudes han gaudit ballant i sentit els contes i històries dels contacontes. Seguidament, han rebut els diplomes que reconeixien la seua participació en el ‘Passaport Lector’, completant tots els reptes. El reconeixement anava acompanyat d’un premi en forma de llibre.

El ‘Passaport Lector’ començava a rodar a principis d’any, proposant a xiquets i xiquetes un repte lector mensual al voltant d’una temàtica comuna, convidant-los a un viatge lector per a fomentar la lectura entre la població escolar. Prop de 1.000 xiquets i xiquetes de Primària s’han sumat al ‘Passaport Lector’, completant-lo al llarg del curs.

La iniciativa del ‘Passaport Lector’, encetada per la Regidoria de Cultura amb la col·laboració de la Fundació Full, està servint per a incorporar a xiquets com a xiquetes des d’edats més primerenques a la lectura, fidelitzant-los amb carnets de la Biblioteca.