La campanya de La Pobla de Farnals “Dona la cara” guanya un premi internacional de conscienciació social

Fa unes setmanes, i dins de les accions desenvolupades en el marc del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, La Pobla de Farnals presentava la campanya “Dona la cara”, mitjançant la qual l’Ajuntament va penjar una lona de més de cinc metres amb les cares de nombrosos veïns i veïnes del municipi que mostren la seua repulsa cap a la violència contra les dones. Ara, la iniciativa, que també s’ha dut a terme en altres localitats valencianes, ha rebut un prestigiós premi internacional: un Reed Latino en categoria de Millor Campanya de Conscienciació Social. Els premis s’han lliurat recentment en Cancún (Mèxic).

La regidora de Benestar Social, Maria Carmen Benlloch, s’ha mostrat molt agraïda pel reconeixement. “És un fet que la nostra societat vol donar la cara contra les conductes masclistes i assolir un futur divers i inclusiu, i que iniciatives com la que hem desenvolupat en el nostre poble reben un premi d’aquestes característiques és una gran notícia”, ha declarat. La regidora també ha afirmat que “a la fi, és un premi per a tots i totes els que dia a dia lluitem, amb les nostres actituds i accions, per a caminar cap a una societat on no té cabuda cap tipus de discriminació ni violència per raó de gènere”.

Ací es pot veure un vídeo sobre la campanya premiada:

https://www.youtube.com/watch?v=Ho_57GuA6LE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR31q3-rEmBoDm8H-QrVnbCmqgI7UUUP81Skvb6Q_UHfKV-M_7dgPCt4kK8