La campanya «Recicla els teus aparells» torna a Manises

Manises és la pròxima parada de la III edició de la campanya impulsada per la Generalitat Valenciana «Recicla els teus aparells», amb la qual es pretén conscienciar a la població sobre la importància de reciclar aparells elèctrics i electrònics.

Els pròxims dies 15 i 16 de novembre, equips d’informadors, identificats amb la imatge de la campanya, recorreran en bicicletes amb remolc diferents localitzacions de Manises per a informar i recollir tots els aparells elèctrics i electrònics de menys de 20 cm que els veïns ja no utilitzen. D’aquesta forma, es garanteix el correcte reciclatge d’aquestos aparells perquè no acaben en contenidors convencionals.

A la passada edició, la campanya va aconseguir reciclar més de 9 tones de xicotets aparells elèctrics i electrònics en tota la Comunitat Valenciana i enguany tot indica que s’aconseguirà superar aquesta xifra.

El dia 15 començarà la jornada a les 10 h a l’Ajuntament, des de les 11 h per la Casa de la Cultura, i de 12.15 a 14 h en el barri de El Carmen, entre l’Hospital i l’eixida del col·legi Joan Fuster. Per la vesprada, de 16 a 17.30 h, en la baixada dels col·legis Benjamín Benlloch, Félix Rodríguez de la Fuente, Ausiàs March i Sagrada Família. De 17.30 a 18.30 h en la Ciutat de l’Oci i de l’Esport, i de 18.30 a 20 h en la Casa de la Cultura.

El dia 16 a les 10 h al Barri Sant Francesc, des de les 11 fins a les 12 h en la carretera Ribarroja i Masia de la Cova, de 12.15 a 13.15 h en la porta del col·legi Enric Valor, i de 13.15 a 14 h es recolliran els aparells per la zona d’Alameda. Per la vesprada, de 16 a 17 h continuarà la recollida en la porta del col·legi García Planells, de 17.15 a 18.30 h en la plaça Vicente Barberà, i de 18.45 a 20 h en la plaça Rafael Atard.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha destacat la importància de «fomentar una societat que s’implique al màxim en la millora del medi ambient adoptant els hàbits necessaris per a fer possible un reciclatge responsable cada dia».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *