La Casa de Cultura de Foios acull un monòleg de la còmica Asaari Bibang

La Casa de Cultura de Foios acull aquest divendres, a les 20.00 hores, un monòleg de la còmica Asaari Bibang com a comiat a la primera edició de l’Estiu Jove Intercultural. L’acte té accés lliure i gratuït, fins a completar aforament, i pretén desmuntar estereotips racistes i afrofeministes a través de l’humor.

 

Asaari Bibang és una còmica mordaç i trencadora. Va nàixer a Guinea Equatorial, encara que amb sis anys va vindre a viure a Espanya. Sempre va saber que volia dedicar-se a l’espectacle i ha convertit les seues pròpies vivències en pura comèdia. Sobre l’escenari, presenta ‘Humor negra’, un show de 90 minuts on l’artista obliga l’espectador a posar-se enfront de l’espill dels tòpics, prejudicis i estereotips, i on parla sense embuts de què suposa ser dona, negra i migrant a Espanya.

 

Estiu Jove Intercultural

 

Amb aquest acte, Foios tanca l’Estiu Jove Intercultural, una iniciativa dirigida a la joventut que pretén posar en valor la riquesa de les cultures que conviuen en el municipi a través de diverses activitats. Així, des del 25 de juny fins a aquest divendres, joves han pogut participar en tallers de dancehall i twerk, rap i hip-hop i d’afrodance, així com d’un aperitiu àrab, de la mà de diferents col·lectius i entitats socials.

 

«Aquest programa ens ha semblat molt interessant per a conéixer més de prop tot el que ens uneix i forma part del projecte ‘Foios 2030. Orígens diversos, projecte comú’, subvencionat per la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge», ha explicat Paco Serrano, regidor de Joventut de Foios.