La cinquena edició de la Ruta de la Tapa d’Alboraia compta amb 19 establiments participants

L’Ajuntament d’Alboraia ha presentat la 5ª Edició de la Ruta de la Tapa, una iniciativa nascuda de l’organització entre el consistori, Ecotur i Sequer lo Blanc que pretén potenciar i donar a conéixer la gastronomia de la localitat valenciana. L’esdeveniment, que va tenir lloc el dijous, 4 de maig a les 19.00 hores en les instal·lacions de l’Hotel Olympia, ha sigut apadrinat en aquesta edició pels xefs Alejandro del Toro i Nacho Romero.

A la cita va acudir l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, junt a membres de la corporació municipal. També van estar presents Mercedes Pérez Berlanga, actual presidenta de la Associació de Comerciants i Hostalers d’Alboraia; el gerent de Makro, Francisco López; i la secretaria de Ecotur, Victoria Cerdà; així com tots els hostalers participants i veïns de la localitat.

Els participants del concurs, que ascendeixen a un total de 19, van presentar durant l’esdeveniment les seues tapes amb les quals competeixen pel premi, una nit per a dues persones en l’Hotel Servigroup Montíboli i una placa i un diploma acreditatiu per a l’hostaler i un val de 50€ per part de l’Ajuntament d’Alboraia per a un client escollit per sorteig en la votació a la Millor Tapa.

La presentació es va tornar més emotiva als seus últims minuts, quan l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, va prendre la paraula per a realitzar un homenatge a Antonio Lara Contreras, el primer president de l’Associació de Comerciants i Hostalers d’Alboraia, un dels grans impulsors de la Ruta de la Tapa i «gran amic, company i veí». Ana Lara, la seua filla, va arreplegar el detall que se li va lliurar a la família del difunt.

La 5ª Edició de la Ruta de la Tapa tindrà lloc entre l’1 i el 4 i el 8 i l’11 de juny al nucli urbà i del 15 al 18 a Port Saplaya. Durant aquests dies, actors de la companyia A la Lluna i l’Associació Valenciana de Circ amenitzaran el recorregut amb una sèrie d’actuacions de teatre al carrer, de les quals ja van fer una mostra durant la presentació.

Diversos col·laboradors han participat en la preparació i realització de la 5ª Edició de la Ruta de la Tapa d’Alboraia: Makro, l’Hotel Olympia, el primer hotel-escola de la Comunitat Valenciana Ecotur, l’Associació de Comerciants i Hostalers d’Alboraia, l’Associació Valenciana de Circ i la companyia A la Lluna, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana FGV-MetroValencia i l’Hotel Montíboli, així com els 19 establiments i hostalers que participen en aquesta ocasió.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *