La ciutadanía de Paiporta, convocada per a participar en la preparació de les festes d’enguany

Les regidories de Cultura i Transparència, Modernització i Participació Ciutadana han convocat per a aquest dimarts 29 de maig la reunió informativa sobre les Festes Populars, en què es farà un resum de l’enquesta realitzada sobre els festejos de 2017, s’explicarà el plantejament per als de 2018, i s’informarà del funcionament del taller posterior ‘Participa a festes’. La reunió informativa tindrà lloc de 19.00 a 20.00 hores, a l’Auditori Municipal. El taller es reserva per al 5 de juny, també a l’Auditori, entre les 19.00 i les 21.00 hores.

Al taller ‘Participa en Festes’,, associacions i particulars podran fer propostes d’activitats a incloure en la programació de les Festes Populars 2018. Les regidories convocants han enviat una carta a totes les associacions i entitats de la localitat, i tant la reunió com el taller estan obertes al públic en general. Per a participar en el taller s’ha d’assistir a la reunió i apuntar-se.

El regidor de Cultura, Alberto Torralba, ha explicat que la Regidoria que encapçala vol que, «una vegada més, la gent prenga la paraula per a elaborar la programació de les festes, com ha succeït els últims anys». En aquest sentit, Torralba ha recordat com «un alt percentatge de les activitats de les últimes festes no sols han estat proposades per associacions, entitats i particulars», sinó que, fins i tot, «les pròpies associacions han ajudat a realitzar-les», cosa que ha permés «fer unes festes més participatives i que han implicat a la societat civil com mai havia passat a Paiporta».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *