La Conselleria revisa centres educatius a Mislata i Albal per les consequències de les pluges

Les intenses pluges que afecten el territori valencià des del diumenge, 27 de novembre, han afectat diversos centres educatius valencians. Educació, Emergències de la Generalitat i els ajuntaments valencians han activat un dispositiu de coordinació on s’ha determinat la suspensió de l’activitat escolar en escoles i instituts.

Als centres educatius de les comarques d’Alacant i de les de Castelló no s’han produït incidències rellevants que hagen obligat a determinar la suspensió de l’activitat escolar. Els centres educatius on s’ha determinat la suspensió de la seua activitat durant la jornada de hui han estat el CEIP Número 5 d’Aldaia, el CEIP 103 de València i a les aules d’Infantil dels CEIP Maria Yocasta i CEIP Maestro Tarazona de Port de Sagunt.

A l’IES La vall de Sego de Benifaió s’han représ les classes després de la revisió de diferents instal·lacions del centre. S’estan revisant instal·lacions esportives del CEIP Jaume I i l’IES Mislata de Mislata i de l’IES Albal d’Albal, així com una part de les instal·lacions del CEIP el Braçal d’Estivella i del Conservatori Superior de Música de València. En tots aquests casos l’activitat acadèmica s’està desenvolupant en aquests moments amb normalitat.

El dispositiu per pluges romandrà actiu durant el dia de hui per si cal determinar la suspensió de les classes en més centres educatius segons com evolucione la intensitat de les precipitacions en els diferents punts del nostre territori.

Els centres educatius que ho requeresquen han de comunicar possibles problemes per pluges a les respectives direccions territorials d’Educació, on es determinaran les decisions pertinents en cada cas en coordinació amb els ajuntaments.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *